Uw administratie uit handen geven? Dan zit u goed bij Wij zijn BenT.

Uw administratie uit handen geven? Dan zit u goed bij Wij zijn BenT.

21 augustus 2019 Uit Door Redactie

Zoekt u een boekhouder in Eindhoven? Dan is BenT degene die u zoekt. Bij BenT werken experts die veel ervaring hebben in boekhouding, accountancy en fiscaal advies. Naast het verzorgen van uw administratie kan BenT ook uw jaarrekening en belastingaangiften verzorgen, Maar het belangrijkste, ze kunnen u voorzien van goede antwoorden op vragen over ondernemen. Dus wilt u ook uw boekhouding uit handen geven of goed advies van experts. Ga dan naar BenT. Als u meer informatie wilt kunt u een kijkje nemen op de website of neem contact met ze op.

boekhouder Eindhoven

Mijn ervaring

Mijn ervaring met BenT is heel goed. Ik ben zzp’er, dus krijg ik opdrachten van veel verschillende bedrijven en op een gegeven moment kon ik niet meer bijhouden wat ik nou verdiende en uitgaf, Daarom heb ik BenT ingeschakeld. Sindsdien ervaar ik veel meer rust in mijn hoofd en kan ik weer met een gerust hart opdrachten aannemen. 

Contact?

U kunt makkelijk contact opnemen met BenT. U kunt ze vinden op hun website https://www.wijzijnbent.nl/boekhouder-eindhoven/. Verder kunt u een mailtje sturen naar [email protected]. U kunt ze ook bellen op +31(0)40 257 34 34.