Loopbaanbegeleiding van Rondom werk

Loopbaanbegeleiding van Rondom werk

14 februari 2019 Uit Door Redactie

Ik werk al een aantal jaar als monteur in een garage bij mij in de buurt. Ik heb in deze jaren dat ik hier werk een erg goede band met mijn collega’s en met mijn werkgever opgebouwd. Ik merkte echter aan mezelf dat ik sinds een aantal weken met minder plezier naar het werk ga en dat ik op het werk ook een stuk minder goed functioneer. Mijn werkgever had dit ook opgemerkt en we gingen hier samen over in gesprek. Het leek ons allebei een goed idee om een loopbaanbegeleiding te nemen.

loopbaanbegeleiding

Op zoek naar meer informatie

Toen ik na het werk thuis kwam besloot ik om zelf ook op zoek te gaan naar meer informatie over loopbaanbegeleiding. Ik had een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken en ik kwam uiteindelijk uit op de website van Rondom Werk. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft en wat loopbaanbegeleiding nou precies inhoudt. Ik ging samen met mijn werkgever in gesprek en ik heb tijdens dat gesprek alle problemen op tafel gelegd waar ik tegen aanliep tijdens het werk. Toen ik de loopbaanbegeleiding van Rondom Werk had afgerond ging ik weer met plezier naar mijn werk toe. Ik functioneerde weer naar toebehoren en mijn werkgever en collega’s merkte dit ook. Ik ben samen met mijn werkgever daarom ook erg tevreden over de loopbaanbegeleiding die Rondom werk ons geboden heeft en raden het daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede loopbaanbegeleiding.